Què fem?

Hem creat i continuem desenvolupant dos productes per fomentar el turisme esportiu, per una banda estacions de trail sense balisar, composades de circuits de seguiment GPS; bàsicament un suport web on trobar tota la informació per realitzar els circuits. I per altra banda, circuits competitius 24/7 amb l’app Open Trail Races.

Què t’oferim?

1. Des de 3 circuits pots tenir la teva Trail Zone a thetrailzone.com, circuits circulars de seguiment GPS que començaran i acabaran en un punt concret del teu municipi (oficina de turisme) o a la porta del teu negoci.

Mira la presentació de The Trail Zone

2. També pots crear circuits competitius amb l’app OTR – Open Trail Races. Amb OTR sabràs qui ha recorregut els teus circuits i podràs comunicar-t’hi a travès de les notificacions push de l’app. Periòdicament et farem arribar tota la informació de les participacions, dades molt valuoses per poder mantenir el vincle establert amb qui hagi realitzat els teus circuits.

Mira la presentació d'Open Trail Races

3. Independentment dels dos punts anteriors, també pots promocionar el teu negoci enviant-nos un val de descompte o de regal amb el que obsequiarem a qualsevol usuari que participi en qualsevol dels nostres recorreguts OTR. No et cobrarem res, només volem premiar als usuaris per haver participat i de pas portar clients al teu negoci. Mira com aquí: https://opentrailraces.com/ca/promociona-el-teu-negoci-amb-open-trail-races/

Preus?

La teva Trail Zone des de 225€, el teu circuit OTR des de 320€.
Demana el teu pressupost a mida a info@thetrailzone.com o truca’ns al 696 961 904 i t’informarem.