QUI SOM

Som amants dels esports de muntanya i de la natura.

Coneixedors de totes les dificultats i expectatives que us mouen als trail runners hem creat una sèrie de productes que us ajudaran a centrar-vos en el més important, gaudir al màxim d’aquest esport.

Els nostres principis són: respecte a la natura, companyonia i esportivitat; constituint un pilar fonamental sobre el que giren totes les nostres accions.

Aquests són els serveis que hem desenvolupat per a tu i per fer que el nostre esport, el trail running, sigui més fàcil, net, segur i espectacular.

Xevi Guinovart

Director de negoci

L’ànima de l’equip. Va ser corredor d’elit i seleccionador de la FEEC. Coneix a tothom en aquest sector. Fisioterapeuta de formació

xevi

Joan Grau

CEO

Emprenedor incansable. Gran aficionat al trail running. Format en informàtica de gestió, màrqueting digital i coaching.

ETR
JESUS

Jesús Gutiérrez

CTO

Enginyer inquiet. Especialista en gestió de projectes TIC, és també gran aficionat al trail running i altres esports de muntanya.

CELIA

Celia Rosales

CFO

Formada en ciències econòmiques, es va incorporar com CFO de la mà de Joan. No se li escapa una sola xifra

Jon Onandia

Director de comunicació

Expert en màrqueting digital i social media, apassionat del trail running i en especialitat de la llarga distància. S’ha incorporat en 2018

jon

ASM Web Services

Soci tecnològic

L’empresa que desenvolupa la app Open Trail Races. 15 anys desenvolupant projectes innovadors i d’alta complexitat TIC

asm

Gisela Carrión

Assessora alimentària

Sant Pere de Ribes, 1994. És graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments amb Màster en Nutrició en l’Activitat Física i l’Esport.
Corredora i aficionada als esports, sobretot als que es practiquen a la natura, especialment a la muntanya. És una persona jove, plena d’energia i amb moltes ganes de poder ajudar a altres persones en la millora de l’alimentació a través de l’educació en hàbits saludables, ja siguin o no esportistes.

GISELA CARRION
Joel García

Joel García

Guia de muntanya

Guia Acompanyant en Mitja Muntanya, corredor de muntanya i professional del turisme esportiu. Apassionat de la muntanya i de la docència què transmet com ningú el respecte a la natura. Gestiona la implantació de The Trail Zone a Terres de l’Ebre i nord de Castelló.

depa

José Antonio de Pablo

Ambaixador de les nostres marques i relacions comercials

Reputat professional de la comunicació, director de la Revista Trail Run i arxiconegut speaker d’importants curses de muntanya de nivell internacional. Apassionat del córrer i amant de l’esport en el medi natural.

Ragna Debats

Ambaixadora de les nostres marques i relacions internacionals.

Campiona del Món Trail IAAF 2018 i Campiona del Món Sky Overall 2018. Ragna és una apassionada de la muntanya, la competició i la tecnologia. Gran coneixedora del trailrunning, a necessitat pocs minuts per decidir-se a entrar a formar part de l’equip de l’empresa.

ragna

Pere Aurell

Ambaixador de les nostres marques i relacions internacionals.

Difícil trobar a algú més apassionat i extrovertit que en Pere, és el rei dels riures i les bromes a les curses, i també regna al món del skyrunning com a Campió del Món Sky Extra 2018. Coneixedor del sector, porta més de mitja vida barallant-se en curses internacionals.

pere-aurell-transvulcania

QUÈ FEM?

 • Dinamització del turisme esportiu de muntanya amb la creació de zones de trail
 • Organització de curses i esdeveniments
 • App “Open Trail Races”

PER A QUI

 • Ajuntaments, diputacions, consorcis de promoció del turisme
 • Clubs esportius, federacions i entitats excursionistes
 • Empreses organitzadores de curses
 • Trail runners

EMPRESA:

 • Espai Trail SL
 • ESB66625757
 • Carretera BV-2112 km 4,5.
 • 08810 Sant Pere de Ribes. Barcelona.